SomISomos

Fins ara tan sols érem “BAR SION” però a partir d’ara obrim un nou espai gastronòmic on mestres amb llarga experiència impartiran cursets per a tots aquells que tinguin inquietuds culinàries.

La nostra il•lusió és que tots els qui venguin a més d’aprendre moltes tècniques i receptes passin una bona estona, que els aromes del menjar i la companyia facin que aquest moment sigui especial, com una teràpia i que al final de la classe a més d’anar-se’n contents frisin de tornar el pròxim dia. En definitiva, volem ser un punt de trobada per als amants de la gastronomia.

Procurarem fer cursos de cuina de diferents temàtiques, perquè tothom pugui triar allò que més li agrada. Però l’eix central de la nostre escola serà la cuina tradicional mallorquina i fins i tot la cuina antiga.

A partir de novembre començarem a impartir els cursos de cuina dels que vos anirem informant per les distintes xarxes socials on publicarem els calendaris, temàtiques, professors i preus dels cursos.

Pels qui no ens coneixen vos diré que som una petita empresa familiar que ha passat de pares a fills, tant petita que de moment només som dos: Sion i Llucia.

Obrim de bon dematí. El qui comença prest a fer feina ja pot venir a fer el seu cafè amb llet amb torrades, pastes i qualque tros de coca elaborat per nosaltres. I a mitjan dematí podeu gaudir dels nostres berenars i variats.

Quant arriba el migdia servim el Menú on sempre podreu trobar dues opcions tant de primer plat com de segon plat. Cuidem molt que els plats combinin entre ells i sempre amb productes frescs de mercat. Intentem que la cuina tradicional sempre tingui presència a l’hora d’elaborar els nostres menús: cuinat de ciurons, llenties, sopes mallorquines, frits, aguiats, albergínies farcides, tumbet i tot en consonància de la temporada de l’any. I a més a més ho alternem amb cremes, plats de pasta, arrossos, pastissos de verdures i ensalades boníssimes entre molts altres plats. Per finalitzar amb el Menú elaborem postres casolans: púding, pastís de llimona, crema catalana, greixonera de brossat, pastís de xocolata amb nous…

Ara ja sabeu qui som i on ens podeu trobar. Sempre sereu benvinguts.

Hasta ahora sólo éramos “BAR SION” pero a partir de ahora abrimos un nuevo espacio gastronómico donde maestros con larga experiencia impartirán cursos de cocina para todos aquellos con inquietudes culinarias. 

Nuestra ilusión es que todos los que acudan a nuestros cursos de cocina además de aprender muchas técnicas y recetas pasen un buen rato, que los aromas de la comida y la compañía hagan que este momento sea especial, como una terapia y que al final de la clase además de irse contentos ansíen volver al próximo curso de cocina. En definitiva, queremos ser un punto de encuentro para los amantes de la gastronomía. 

Procuraremos hacer cursos de cocina de diferentes temáticas, para que todo el mundo pueda elegir aquellos que más les gusta. Pero el eje central de nuestra escuela será la cocina tradicional mallorquina e incluso la cocina antigua. 

A partir de noviembre empezaremos a impartir los cursos de cocina de los que os iremos informando por las distintas redes sociales donde publicaremos los calendarios, temáticas, profesores y precios de los cursos de cocina. 

Para quien no nos conocen os diré que somos una pequeña empresa familiar que ha pasado de padres a hijos, tan pequeña que de momento sólo somos dos: Sion y Lucia.

Abrimos temprano para que quien empieza a trabajar ya pueda venir a hacer un café con leche con tostadas, pastas y algún trozo de bizcocho elaborado por nosotros y a media mañana podéis disfrutar de nuestros bocadillos y variados. 

Cuando llega el mediodía servimos el Menú donde siempre podréis encontrar dos opciones tanto de primero como de segundo plato. Cuidamos mucho que los platos combinen entre ellos y siempre con productos frescos del mercado. Intentamos que la cocina tradicional siempre tenga presencia a la hora de elaborar nuestros menús: “cuinat de ciurons”, lentejas, sopas mallorquinas, frito mallorquín, cocidos, berenjenas rellenas, “tumbet” y todo acorde a la temporada del año. Y además lo combinamos con cremas, platos de pasta, arroces, pasteles de verduras y ensalades buenísimas entre otros muchos platos. Para finalizar con el Menú elaboramos postres caseros como pueden ser puding, pastel de limón, crema catalana, “brossat”, pastel de chocolate con nueces…

Ahora ya sabéis quién somos y donde nos podéis encontrar. Siempre seréis bienvenidos.