EspaiIEspacio

El nostre espai també està disponible per a tots aquells que vulguin realitzar activitats que estiguin relacionades o no amb la gastronomia, com per exemple: la presentació d’un producte, una xerrada o un seminari cultural.

Si teniu qualque proposició atractiva que es pugui fer al nostre espai per a grups reduïts, vengui a conèixer-nos i xerri directament amb nosaltres.

Nuestro espacio también está disponible para todos aquellos que quieran realizar en él actividades que estén relacionadas o no con la gastronomía, como por ejemplo: la presentación de un producto, una charla o un seminario cultural.

Si tiene alguna proposición atractiva que pueda realizarse en nuestro espacio para grupos reducidos, venga a conocernos y hable directamente con nosotros.

SONY DSC SONY DSC

1 comentario en “EspaiIEspacio

 1. Bon dia,

  He vist que realitzeu lloguer d’espais i m’interessaria la possibilitat de llogar sala – cuina. Sento escriure-us, però actualment estic a Barcelona.

  Estic preparant uns tallers grupals, per a un màxim de 6 persones (contant al tallerista), en els quals cuinar un menú conjunt i després poder degustar-ho. Encara no tenim horaris ni dates estipulades.

  Voldria saber el preu per hora del vostre espai i qualsevol informació que cregueu que és important que tingui en compte.

  Gràcies i una salutació,

  Patricia Boquete.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.