Cursos

Volem que els cursos de cuina que anem a impartir en el Gatrotaller Sion siguin un punt de trobada per als amants de la bona cuina. Un lloc on s’aturi el temps i puguem desconnectar del ritme de vida i les preocupacions quotidianes, donant lloc a un temps de tranquil•litat i gaudi d’un dels plaers més antics, la gastronomia.

En el Gastrotaller us facilitarem tot el material necessari per a la realització dels cursos de cuina i no és necessari disposar de coneixements previs de cuina per apuntar-te als nostres cursos.

En finalitzar, podreu gaudir relaxadament dels plats elaborats durant el curs, acompanyats d’una copa de vi i bona companyía.

Podeu consultar els cursos disponibles en el calendari i fer la vostra reserva enviant un mail a gastrotallersion@gmail.com, al telèfon 971 20 98 66 o directament en el Bar Sion, carrer Alfons el Magnànim 15.

 

Queremos que los cursos de cocina que vamos a impartir en el Gatrotaller Sion sean un punto de encuentro para los amantes de la buena cocina. Un lugar dónde se pare el tiempo y podamos desconectar del ritmo de vida y las preocupaciones cotidianas, dando lugar a un tiempo de tranquilidad y disfrute de uno de los placeres más antiguos, la gastronomía.

En el Gastrotaller os facilitaremos todo el material necesario para la realización de los cursos de cocina, además no es necesario disponer de conocimientos previos de cocina para apuntarte a nuestros cursos.

Al finalizar, podréis disfrutar relajadamente de los platos elaborados durante el curso, acompañados de una copa de vino y buena compañía.

Podéis consultar los cursos disponibles en el calendario y hacer vuestra reserva enviando un mail a gastrotallersion@gmail.com, al teléfono 971 20 98 66 o directamente en el Bar Sion, calle Alfons el Magnànim 15.