Cursos Cuina Japonesa / Cursos Cocina Japonesa

Ja tenim dates per als dos primers cursos de Cuina Japonesa!

El primer serà dia 10 d’octubre a les 19h. A aquest curs na Tsuneko Nakatami ens impartirà un taller de Sushi i Makis.

El segon serà dia 17 d’octubre a les 19h. La temàtica d’aquest segon curs serà la Cuina Japonesa calenta i na Tsuneko ens ensenyarà a cuinar gyozas amb guarnició i sopa miso.

Ambdós cursos tenen un preu de 40 euros.

A tots aquells que encara no ens coneixeu, dir-vos que aquests són cursos altament participatius en els que la interacció amb el professor es continua i prendreu part a l’elaboració de tots els plats.

A més en el Gastrotaller us facilitarem tot el material necessari per a la realització dels cursos de cuina i no és necessari disposar de coneixements previs de cuina per apuntar-te als nostres cursos.

En finalitzar, podreu gaudir relaxadament dels plats elaborats durant el curs, acompanyats d’una copa de vi i bona companyia.

¡Ya tenemos fechas para los dos primeros cursos de Cocina Japonesa!

El primero será día 10 de octubre a las 19h. En este curso Tsuneko Nakatami impartirá un taller de sushi y makis.

El segundo será el día 17 de octubre a las 19h. La temática de este segundo curso será la Cocina Japonesa Caliente y Tsuneko nos enseñará a cocinar gyozas con guarnición y sopa miso.

Ambos cursos tienen un precio de 40 euros.

A todos los que todavía no nos conocéis, deciros que los cursos son altamente participativos y que la interacción con el profesor es continua y tomaréis parte en la elaboración de todos los platos.

En el Gastrotaller os facilitaremos todo el material necesario para la realización de los cursos de cocina, además no es necesario disponer de conocimientos previos de cocina para apuntarte a nuestros cursos.

Al finalizar, podréis disfrutar relajadamente de los platos elaborados durante el curso, acompañados de una copa de vino y buena compañía.

Podéis hacer vuestra reserva enviando un mail a gastrotallersion@gmail.com, al teléfono 971 20 98 66 o directamente en el Bar Sion, calle Alfons el Magnànim 15.

8 6 3 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *