Cooking Party

Si voleu fer una celebració especial d’una manera original i sorprendre als vostres convidats, podeu fer-ho disfrutant d’un curs de cuina al nostre Gastrotaller a un ambient distès i agradable. En ell aprendreu a cuinar de la mà dels nostres professors i podreu degustar els plats elaborats al final del curs, acompanyats d’una copa de vi o cervesa.

Posau-vos en contacte amb nosaltres per organitzar-ho.

Si queréis celebrar un evento de una forma original y sorprender a vuestros invitados, podéis hacerlo disfrutando de un curso de cocina en nuestro Gastrotaller en un ambiente distendido y agradable. En él aprenderéis a cocinar de la mano de nuestros profesores y podréis degustar los platos elaborados al final del curso acompañados de una copa de vino o cerveza.

Poneros en contacto con nosotros para organizarlo.

618635bee8f804641a36342b0828d2ca 52e8354ff85aa84f639d0ea0629f715e

2 comentarios en “Cooking Party

  1. Bon dia;

    Estaria interessada en rebre informació sobre l’activitat de cooking party, en concret nombre mínim d’assistents, desenvolupament de l’activitat i preus per persona.
    Estic interessada en aquesta activitat per fer-la amb les meves amigues.
    Moltes gràcies
    Esperança Nadal

  2. Hola, Estamos pensando en organizar un evento el próximo fin de semana para un grupo de 15 personas aprox, la temática sería la cocina india, sería posible. Cuales serían los precios.. gracias de antemano

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.